April

Vilken vår det har varit! Covid-19 har slagit hårt mot alla småföretagare och vi kämpar på. Vi har infört nya hygienrutiner och jobbar för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. För dig som vill finns möjlighet att få konsultation och samtal via nätet och vi levererar våra produkter hem till dig.

Vi välkomnar dr Lars Wallander till vårt team! Dr Wallander har lång erfarenhet som kirurg och ortoped och kommer att erbjuda injektionsbehandling för smärttillstånd och åderbråcksoperationer. För mer information kontakta drwallander@gmail.com

Just nu erbjuder även Dumai 10% rabatt vid första besöket.

Välkomna!

One thought on “April

  1. Vilken vår det har varit! Covid-19 har slagit hårt mot alla småföretagare och vi kämpar på. Vi har infört nya hygienrutiner och jobbar för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. För dig som vill finns möjlighet att få konsultation och samtal via nätet och vi levererar våra produkter hem till dig.

    Vi välkomnar dr Lars Wallander till vårt team! Dr Wallander har lång erfarenhet som kirurg och ortoped och kommer att erbjuda injektionsbehandling för smärttillstånd och åderbråcksoperationer. För mer information kontakta drwallander@gmail.com

    Just nu erbjuder även Dumai 10% rabatt vid första besöket.

    Välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *