Massage

zanmo

 

Facelift naturell

En varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft!
Läs mer =>

NAT – Neuro Auricular Technique

En behandling vid nacke och axlar och som med lätta cirkulära rörelser och essentiella oljor får igång energierna i dina nervbanor.

Läs mer =>

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage befriar dig från spänningar och stelhet, ger välbefinnande och möjlighet till självläkning.

Läs mer =>

Klassisk Massage

Svensk klassisk massage är välkänd över stora delar av världen.

Läs mer =>

Ansiktszonterapi

Ansiktszonterapi är en unik, effektiv och skönt avslappnande metod som behandlar orsaken till problem i ansiktet till exempel rynkor, acne m.m.

Läs mer =>

Stress-buster

Känner du dig stressad och vill slappna av, den här behandlingen tar ca 20 minuter och där arbetar vi med din nacke och mjuk massage på dina axlar.

Läs mer =>

 

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mycket kraftfull form av aromaterapi.

Läs mer =>

Hotstone massage

Hotstonemassage är en väldigt avslappnande massage med varma, lena och mjuka lavastenar som tillsammans med eteriska oljor kan ge en maximal avslappning.

Läs mer =>


För många år sedan blev jag utbränd, som det så fint heter. Följden blev sjukskrivning och tabletter, en hänvisning som jag vägrade att följa utan gick min egna väg istället. Jag fick kontakt med en zonterapeut som gav mig behandling och naturmedicin och sakta men säkert började livet vända. Det tog ett par månader, jag jobbade halvtid under rehabiliteringen. Sedan dess har jag varit intresserad av friskvård i olika former och utbildade mig till friskvårdskonsult åren 2005-2006. Arbetade lite med denna inriktning vid sidan om mitt ordinarie jobb. År 2013 tog jag beslutet att jag skulle jobba enbart med detta. En gedigen utbildning i ansiktszonterapi och regndroppsteknik har resulterat i denna salong.

Mer om våra massagebehandlingar finns att läsa här